2013. Évzáró
 

2013. Évzáró

2014.01.11. 13:59
80 ünnepelt - 1 megemlékezés
 
"Évzáró ünnepséget szerveztünk, de fájó megemlékezéssel kell kezdjük" vezette fel Hirt Károly - gombóccal a torkában - a pénteki összejövetelt a Hiemer-házban. Az évzáró előtt két nappal, szívinfarktusban elhunyt kollégánkra, Zsigovics Tiborra emlékeztünk.
A folytatásban az ARAK 2013-ban elért kiváló eredményeiről hallhattak értékelést a báltermet megtöltő egyesületi tagok, sportvezetők, szülők. A szakosztályvezető számokban is összefoglalta az országos bajnokságok eredményeit, melyből kiderült, hogy a korábbi évekhez képest komoly előrelépés történt. Összesen 186 alkalommal végzett ARAK-os az 1-8. hely valamelyikén. Külön öröm, hogy ebből 79 alkalommal érmet is nyert az egyesület versenyzője. Nemzetközi szinten is megmutatkozott a fejlődés. 2013-ban a junior EB-t kivéve minden utánpótlás világeseményen képviselte magát a fehérvári klub. Ez nagy előrelépés 2011-hez képest.
A dobogós helyezéseket elérők, az éves munkájukért, az egyesület elnökétől kupát vehettek át. 80 atléta került díjazásra! Elnök úr a közeljövő terveivel csigázta fel a tagságot. A heteken belül az új otthonba való költözés adta lehetőségek és az ezzel járó kötelezettségek, feladatok is szóba kerültek.
Az ünnepségen a MASZ elnöke, Gyulai Miklós, és Székesfehérvár Ifjúsági és Sport tanácsnoka, Mészáros Attila is méltatta a versenyzők eredményeit, megköszönték az edzők, vezetők, szülők áldozatos munkáját, és kívántak jó eredményeket 2014-re!