2013. Fedett OB előzetes
 

2013. Fedett OB előzetes

2013.02.21. 13:44
Esélyek és esélyesek a felnőtt OB-n
 
A fedett pályás szezon legrangosabb hazai atlétikai eseménye, a felnőttek országos bajnoksága lesz a hétvégén a budapesti Syma Csarnokban. A versenyre csak szinttel rendelkező versenyző nevezhető. Az ARAK 16 egyéni és 2 váltó indulással száll harcba az érmekért. Leginkább Babos Rita jó szereplésében bízhatunk. Ha 100%-ig egészséges lenne, sok izgulni való nem lenne. Az ellenfeleken túl, az Achilles-ínének fájdalma, és annak elviselése akadályozhatja meg a jó helyezések elérésében. Leginkább hármasugrásban és magasugrásban, állhat dobogóra. A papírforma alapján felugorhat a dobogóra László Dávid is hármasban, jelenleg a ranglista harmadik helyén áll, de igen szoros a mezőny.
Turcsik Katalin 60 méteren és 200 méteren is a 3-6. hely egyikére pályázhat, akárcsak Matkó Csaba, aki épp klubtársával Farkas Dáriussal fut versenyt a helyezésekért 1500 és 3000 méteren. Döntőbe várjuk Huszár Kittit a női hármasugrásban. Fiataljaink közül Szabó Dániel döntőbe kerülése kiváló teljesítményt jelentene 60 méteren.
Váltóink  közül a női csapatunknak lesz könnyebb dolga, az összeállítás még betegségek miatt változhat, de a dobogó itt is elérhető.
Kiírás>>>